O familie de poliţişti – finalul sezonului 3

De: Mioara Tronaru / 25.01.2014, 08:00
O familie de poliţişti – finalul sezonului 3
Sezonul 3 al serialului O familie de poliţişti a ajuns la final: ultimul episod va fi difuzat luni, 27 ianuarie, ora 22.00, la Universal Channel.

Episodul final al sezonului al treilea se intitulează Împreună (This Way Out) şi dovedeşte, încă o dată, spiritul de echipă al familiei Reagan. Pe parcursul acestui episod, în timpul unei întâlniri a consiliului local pentru Proiectul Bitterman, primarul Poole este împuşcat de Hector Santiago, un localnic ce suferă de o formă de retard psihic. Grace Newhouse îi preia locul la primărie, în timp ce Poole îşi revine la spital. Newhouse îl ameninţă pe Frank Reagan că îl va da afară dacă nu face ordine în zona Bitterman, iar Frank organizează raiduri aici şi îi arestează pe Santana şi alţi peste 40 de membri ai grupării Los Lordes. La finalul sezonului, Linda îşi roagă toată familia să meargă într-o vacanţă la mare, în Long Island.

O familie de poliţişti (Blue Bloods) este un serial despre o familie de generaţii de poliţişti, a căror datorie este aplicarea legii în New York. Frank Reagan (Tom Selleck) este Comisarul Poliţiei din New York, aflându-se atât la conducerea departamentelor de poliţie, cât şi a familiei Reagan. Frank reuşeşte să conducă forţele de poliţie cu aceeaşi diplomaţie cu care are grijă şi de familia lui. Distribuţia: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Len Cariou, Jennifer Esposito şi alţii.