O familie din Norvegia a câștigat de trei ori la LOTO!

De: Gabriela Voicu / 26.09.2012, 16:45
O familie din Norvegia a câștigat de trei ori la LOTO!
O familie foarte norocoasă a câștigat de trei ori în ultimii șase ani la loteria națională organizată de statul norvegian.

O familie foarte norocoasă a câștigat de trei ori în ultimii șase ani la loteria națională organizată de statul norvegian, acumulând 24,6 milioane de coroane norvegiene (4,2 milioane de dolari).

Norocul și nașterea copiilor par să fie „armele secrete” pe care le deține Hege Jeanette Oksnes.

De fiecare dată când această femeie în vârstă de 29 de ani a adus pe lume un copil, un membru al familiei sale a câștigat sume importante la loteria națională.

„E o nebunie totală… nici măcar nu jucăm atât de des la loterie”, a spus Hege Jeanette Oksnes, la doar câteva zile după ce familia sa a câștigat la loterie pentru a treia oară în ultimii șase ani.

Hege Jeanette Oksnes

Hege Jeanette Oksnes, care vinde hot-dogs pe o platformă petrolieră construită în apropiere de micuța insulă norvegiană Austevoll, a născut primul copil în 2006, la doar o zi după ce tatăl ei, Leif, câștigase 4,2 milioane de coroane norvegine (734.500 de dolari) la loteria națională.

După trei ani, Hege Jeanette Oksnes însăși a câștigat 8,2 milioane de coroane norvegiene (1,42 milioane de dolari), la o zi după ce l-a născut pe cel de-al doilea copil al ei.

Apoi, Tord, fratele în vârstă de 18 ani al lui Oksnes, a fost cel care a câștigat la loterie, weekend-ul trecut, 12,2 milioane de coroane norvegiene, la câteva luni după ce sora lui a adus pe lume cel de-al treilea copil.

Acum, familia femeii o incurajează să facă mai mulți copii, în speranța ca norocul îi va găsi din nou.