O familie fericită! Ryan Reynolds şi Blake Lively, părinţi pentru a doua oară

De: Cătălina Matei / 14.06.2016, 15:30
O familie fericită! Ryan Reynolds şi Blake Lively, părinţi pentru a doua oară
Ryan Reynolds şi Blake Lively s-au cunoscut în anul 2010, pe platourile de filmare ale producţiei "Green Lantern" şi doi ani mai târziu s-au căsătorit.

Primul lor copil, o fetiţă pe nume James, a venit pe lume în 2014, iar, de curând, actorii au anunţat că aşteaptă cel de-al doilea copil.

Celebrul cuplu a făcut tot posibilul să-şi ţină fiica departe de lumine reflectoarelor. Au încercat s-o ascundă de paparazzi şi au refuzat să pozeze împreună pentru unele dintre cele cunocute publicaţii din lume. Au vorbit, însă, întodeauna cu mare drag despre modul în care s-a schimbat viaţa lor după ce au devenit părinţi, potrivit Digi 24.

„Sunt fericit că nu mai dorm. În momentul de faţă văd clipitul ca pe pauze de somn în timpul zilei. Se întâmplă. Eşti treaz toată noaptea, dar ceea ce este ciudat e că eşti fericit că faci asta,” spune Ryan Reynolds.

„Munca se împarte în mod egal. Ne descurcăm destul de bine! Suntem ok,” adaugă Blake Lively.

Poveştile lui Ryan Reynolds despre viaţa de tată au devenit celebre chiar şi pe reţelele de socializare. Actorul a postat constant pe Twitter şi Facebook încă din primele zile de viaţa ale fiicei sale, iar acum glumeşte pe seama faptului că şi-ar dori ca al doilea copil sa fie băiat pentru că s-a săturat să fie singurul bărbat din casă.