O femeie a căzut de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental din Capitală

Apropo.ro / 14.02.2013, 09:37
O femeie a căzut de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental din Capitală
O femeie cu vârsta de aproximativ 35 de ani a fost găsită decedată în fața Hotelului Intercontinental după ce a căzut de la etajul 17 la care se cazase cu o zi înainte de Valentine's Day. Nu a l[sat un bilet de adio.

Polițiștii anchetează acum cazul femeii de 35 de ani care a murit joi, 14 februarie 2013, după ce a căzut de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental din Capitală, în fața Braseriei Corso.

Femeia era căsătorită și nu a lăsat niciun bilet în cameră pentru a-și justifica gestul. Ea cazase la hotel miercuri, la ora 14.00, plătind aproximativ o sută de euro pe cameră.

Pentru vremea în București și în alte orașe, consultă vremea apropo

Față de alte hoteluri unde geamurile nu pot fi deschise, tocmai pentru a preveni astfel de tragedii, Hotelul Intercontinental, construit în 1976, are balcoane pe care clienții le pot folosi, iar geamurile se pot deschide.

Polițiștii au două ipoteze: fie că este vorba de o crimă, cineva ar fi împins-o de la etaj, fie că este vorba de o sinucidere din dragoste, pe fondul unei depresii.

Se pare că femeia se cazase la hotel cu doar o zi înainte de sărbătoarea îndrăgostiților. Există zvonuri precum că tânăra ar fi sunat un prieten apropiat pe care îl anunțase unde este cazată și ce avea de gând să facă.

Corpul victimei a fost ridicat de cei de la Institutul Național de Medicină-Legală, pentru a i se face necropsia.