O femeie a chemat poliția după ce a descoperit cu cine o înșela iubitul ei

De: Gabriela Voicu / 15.02.2014, 16:00
O femeie a chemat poliția după ce a descoperit cu cine o înșela iubitul ei
O femeie din Marea Britanie care a verificat telefonul iubitului ei, a descoperit un clip cu acesta având o aventură mai puțin obișnuită

O femeie din Marea Britanie care a verificat telefonul iubitului ei, a descoperit un clip cu acesta făcând sex cu câinele ei. 

Ea se uita la pozele din telefon, iar la un moment dat a găsit clipul în care era prezentată aventura amoroasă mai puțin obișnuită. Wayne Bryson, în vârstă de 19 ani, făcea sex cu un bull terrier de Staffordshire. 

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Femeia a sunat la poliție, iar autoritățile l-au întrebat ulterior pe tânăr cum a ajuns să facă asta, dar el a fost incapabil să furnizeze o explicație coerentă. Totuși, a spus că s-a întâmplat doar o dată. Mai mult, el este acuzat și de posesie de droguri, fiind găsit cannabis asupra lui. Despre această problemă britanicul a spus că drogul era pentru uz propriu și că nu face trafic cu așa ceva.

Bryson a fost eliberat pe cauțiune până când va fi finalizat procesul său și riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la doi ani. Sentința va fi pronunțată pe 5 martie, iar până atunci, el nu are voie să se apropie de animale.