O femeie a descoperit că fostul iubit locuia în podul casei ei

De: Gabriela Voicu / 12.09.2012, 16:00
O femeie a descoperit că fostul iubit locuia în podul casei ei
O americancă din South Carolina a descoperit cu stupoare că fostul ei iubit, de care se despărțise în urmă cu 12 ani, locuia în podul casei ei.

O americancă din South Carolina a fost șocată să descopere că fostul iubit locuia în podul casei sale.

Mamă a cinci copii, cu vârste cuprinse între 3 și 20 de ani, Tracy a declarat pentru publicația locală The Charlotte (N.C.) Observer că a avut o relație de un an cu bărbatul de 44 de ani, al cărui nume nu a fost făcut public, dar că s-au despărțit în urmă cu 12 ani, din cauza dependenței lui de droguri, dar și pentru că fusese condamnat pentru jefuirea unui magazin.

Femeia spune că nu știe de cât timp fostul ei iubit locuia în podul casei. El a fost găsit de nepotul acesteia, după ce Tracy a auzit zgomote ciudate în casă și a observat că din tavan cădeau bucățele de burete izolator.

Un bărbat locuia ilegal în podul casei unei femei

Musafirul nepoftit o ajutase cu montarea unor uși în casă, în urmă cu un an, și își făcuse apoi culcuș în podul casei, lânga o gaură pentru aerisire, prin care ar fi putut privi în dormitorul femeii.

Bărbatul a plecat în goană imediat ce a fost descoperit, fără a-i spune nimic lui Tracy, înainte ca poliția să sosească.

Femeia a declarat că ar vrea ca el să fie găsit și condamnat pentru ce i-a făcut.