O femeie a fost acuzată de crimă după ce și-a uitat copilul în mașină

De: Gabriela Voicu / 25.09.2013, 14:30
O femeie a fost acuzată de crimă după ce și-a uitat copilul în mașină
O femeie din Michigan, SUA, a fost acuzată de moartea fiului său, pe care l-a lăsat într-o mașină încinsă o zi întreagă.

O femeie din Michigan, SUA, a fost arestată, luni, după moartea fiului său. La începutul acestei luni, americanca și-a lăsat copilul într-o camionetă încinsă, cu geamurile ridicate, câteva ore.

Audrionna Rhoades a fost acuzată de crimă de gradul doi, neglijență și abuz asupra unui minor.

James Nelson, în vârstă de 2 ani, a fost lăsat în mașină într-o parcare din Shelby Township, unde micuțul locuina cu mama sa.

James Nelson

Tatăl femeii, Johnny Rhoades, și-a găsit nepotul în jurul orei 18.00, pe 3 septembrie, după ce a fost anunțat de colega de cameră a mamei băiatului, potrivit publicației Detroit Free Press..

„M-am dus acolo și l-am găsit mort. Se afla în mașină, legat cu centrua de un scaun, foarte transpirat și vânăt. Prietena mea a încercat să îl resusciteze, dar nu a reușit”, a declarat Johnny Rhoades.

Medicii au stabilit ulterior că hipertermia a fost cauza morții lui James. Aceștia cred că băiețelul a stat în mașină toată ziua, după ce mama sa l-a lăsat acolo în jurul orei 8.30.