O femeie a fost arestată de 4 ori, în 26 de ore

De: Gabriela Voicu / 03.09.2012, 17:45
O femeie a fost arestată de 4 ori, în 26 de ore
O femeie din Hampshire, Marea Britanie, a fost arestată de 4 ori în 26 de ore, pentru că asculta muzică prea tare și și-a agresat nepotul.

Joyce Coffey, în vârstă de 53 de ani, asculta la radioul din locuința sa muzică rock la volum maxim, până când vecinii săi nu au mai suportat și au chemat poliția.

Femeia a scăpat doar cu avertisment când oamenii legii au ajuns la ușa ei, marți, în jurul orei 15:00.

După o oră, polițiștii au fost din nou chemați, iar a doua oară femeia a fost arestată și acuzată de comportament inadecvat, pentru că a refuzat să oprească muzica.

Joyce Coffey a fost, însă, eliberată în scurt timp și amendată cu 500 $.

În jurul orei 21:20, polițiștii au primit a treia sesizare, iar femeia a fost arestată a doua oară și eliberată contra unei sume de 1.000 $. Ea a primit interdicție pentru a asculta muzică la radio, până miercuri, la ora 10.00.

Joyce Coffey

Deși a declarat în scris că nu va mai face gălăgie, ea și-a trezit din nou vecinii cu muzica, iar polițiștii au intervenit din nou, marți spre miercuri, la ora 01.00. Unul dintre oamenii legii a putut auzi piesa „Highway to Hell” a trupei AC/DC în locuința femeii, iar aceasta a fost arestată a treia oară și reținută într-o închisoare din Brentwood.

De data aceasta, Coffey a fost eliberată contra unei amenzi de 10.000 $ și i s-a interzis să asculte muzică înainte de ora 10.00 și după ora 20.00.

Când au crezut că femeia s-a potolit, polițiștii au primit, miercuri, în a doua parte a zilei, o nouă plângere din partea nepotului în vârstă de 49 de ani al femeii.

Acesta a declarat că venise acasă pentru a-și lua câteva lucruri, iar Coffey s-a înfuriat, aruncând cu o tigaie spre el.

Ea a fost arestată a patra oara și acuzată de agresiune, dar și pentru încălcarea eliberării condiționate, fiind reținută tot în Brentwood și amendată din nou cu 10.000 $.