O femeie a fost concediată după ce a ajutat la prinderea unui hoț

De: Gabriela Voicu / 11.10.2013, 12:00
O femeie a fost concediată după ce a ajutat la prinderea unui hoț
O femeie din Kentucky a fost concediată de retailerul american Lowe's după 18 ani pentru că ar fi încălcat politica companiei după ce a ajutat la prinderea unui hoț.

O femeie din Kentucky a fost concediată de retailerul american Lowe’s după 18 ani pentru că ar fi încălcat politica companiei după ce a ajutat la prinderea unui hoț.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Karen Sizemore lucra la magazinul Lowe’s din Elizabethtown când a văzut un bărbat, ulterior identificat drept Kyle Heim, care a furat un produs în valoare de 600 de dolari. Indignată de gestul acestuia, femeia a decisa să fugă după el și, deși nu a reușit să recupereze produsul furat petnru că hoțul s-a urcat într-o mașină și a pornit în trombă, ea a reținut numărul autovehiculului și așa a reușit poliția să îl găsească. Bărbatul se află acum în închisoare.

Femeia a spus că a fost lăudată de colegi pentru reacția sa și chiar s-a ales cu porecla „Wonder Woman” (Femeia Fantastică).

Cu toate acestea, ea a fost concediată la scurt timp după incident, pe motiv că și-ar fi supus colegii și pe ea însăși unor riscuri.

Reprezentanții Lowe’s au emis apoi un comunicat despre această situație: „Politica noastră este în favoarea siguranței angajaților. Avem reguli stricte în privința procedurii care trebuie urmată în cazul confruntării cu infractori, menite să protejeze atât angajații cât și clienții”.

Femeia are de gând să meargă în instanță pentru a-și recupera jobul.