O femeie a intrat în comă după un implant de silicoane

Apropo.ro / 01.02.2013, 17:00
O femeie a intrat în comă după un implant de silicoane
O femeie din Iași, în vârstă de 30 de ani, a intrat în comă după ce a făcut o operație de mărire a sânilor.

Update: Femeia care a intrat în comă după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru mărirea sânilor, la o clinică privată din Iași, a murit, sâmbătă dimineață, 2 februarie, la spital, după ce a intrat din nou în stop cardio-respirator.

O femeie în vârstă de 30 de ani este internată în comă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, fiind adusă de la o clinică privată din oraș, unde a fost supusă joi seară unei intervenții chirurgicale pentru mărirea sânilor. După operație a intrat în stop cardio-respirator, fiind necesară resuscitarea acesteia.

Nu se știe deocamdată ce s-a întâmplat și care sunt cauzele care au dus la agravarea stării de sănătătate a femeii. A primit îngrijiri din partea medicului de la clinica respectivă. Ea a fost adusă cu ambulanța la noi. Vom vedea în urma investigațiilor dacă există și alte elemente de gravitate. Pot fi și cauze neurologice, dar și de altă natură„, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași, Diana Cimpoeșu.

Ea a spus că nu poate preciza dacă înrăutățirea stării de sănătate a femeii este cauzată exclusiv de intervenția chirurgicală la care a fost supusă.

Femeia de 30 de ani este mamă a 6 copii și se pare că ar mai fi suferit, în trecut, alte două intervenții estetice la sâni, scrie bzi.ro.

Citește mai multe detalii despre în comă, după ce și-a pus silicoane, pe Mediafax.ro