O femeie a înviat după 6 zile de la „deces”

De: Gabriela Voicu / 05.03.2012, 14:30
O femeie a înviat după 6 zile de la
Chinezoaica Li Xiufeng, în vârstă de 95 de ani, și-a șocat familia și prietenii, când "s-a trezit din morți" chiar înainte de a fi îngropată.

O chinezoaică de 95 de ani, despre care rudele și vecinii au crezut că a murit, „a înviat” după șase zile de când fusese pusă în sicriu.

Li Xiufeng, care suferise o criză cardiacă, a fost gasită fără suflare pe patul ei, de un vecin. Femeia a fost înmormântată, iar conform tradiției, sicriul a fost ținut mai multe zile în casă, pentru ca toți cunoscuții să-și prezinte ultimele omagii.

Cu o zi înainte de a fi îngropată, bătrâna și-a șocat rudele și apropiații, când a dispărut din sicriu. Ea a fost găsită în bucataria casei sale, făcând mâncare.

Li Xiufeng

Li Xiufeng a spus: „Eram obosita și am dormit mai mult timp. Când m-am trezit, mi-era foarte foame și m-am dus să-mi fac ceva de mâncare”.

Doctorii spun că femeia a fost în moarte clinică și că a fost salvată datorită tradițiilor locale, potrivit cărora persoana decedată trebuie ținută în casă mai multe zile înainte de înmormântare.

Aceleași tradiții mai spun, însă, că după decesul unei persoane, toate posesiunile ei trebuie arse. Prin urmare, Li Xiufeng a păcălit moartea, dar acum este săracă-lipită.