O femeie a murit dupa ce s-a ranit la genunchi

Apropo.ro / 10.10.2011, 13:32
O femeie a murit dupa ce s-a ranit la genunchi
Sian Thomas, o britanica in varsta de 38 de ani, a murit dupa ce a cazut in genunchi la o petrecere, din cauza tocurilor prea inalte.

O femeie din Marea Britanie a murit dupa ce a cazut in genunchi, la o petrecere.

Sian Thomas, in varsta de 38 de ani, s-a impiedicat si a cazut din cauza tocurilor prea inalte, ranindu-se la genunchi.

Femeia, care era proprietara unui pub in localitatea ­Worcestershire, din Marea Britanie, nu a luat in serios incidentul, si chiar a glumit pe Facebook cu prietenii despre ce i se intamplase.

Nimeni nu se astepta ca din cauza unei cazaturi banale starea sa de sanatate sa se agraveze. La doar cateva ore dupa ce a postat comentariile, Sian a fost dusa la spital, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

Pagina de Facebook a lui Sian Thomas

Doctorii spun ca din pricina ranilor de la genunchi, femeia nu a putut sa-si miste piciorul, iar in locul ­respectiv s-a format un cheag de sange, care s-a deplasat apoi spre plamani, a trecut prin inima si a ajuns in cele din urma la creier, provocandu-i moartea.

In mod normal, cheagul de sange ar fi trebuit sa se opreasca la plamani. Sian avea, insa, o gaura in plamani, de care nu a stiut si care a permis cheagului sa se deplaseze mai departe, explica medicii citati de presa internationala.