O femeie a primit injectii cu ciment si super-glue pentru marirea feselor

De: Gabriela Voicu / 21.11.2011, 12:13
O femeie a primit injectii cu ciment si super-glue pentru marirea feselor
O femeie din Florida, care a vrut sa isi faca implant de fese, a ajuns pe mainile unei doctorite false si a fost la un pas sa isi piarda viata. Afla de ce!

O tanara din Florida a avut parte de o surpriza neplacuta dupa ce a decis sa se opereze pentru a avea un fund mai mare, precum cel al lui Kim Kardashian. Ghinionul fetei a fost ca a apelat la o doctorita falsa care nu stia sa faca implant de fese si s-a gandit la o solutie cat mai la indemana pentru realizarea operatiei pentru care ceruse suma de 500 de euro. Ea a pregatit un cocktail din super-glue, ciment si ulei mineral, pe care l-a injectat in fundul pacientei, incizia fiind acoperita cu lipici.

Imediat ce a ajuns acasa, tanara a inceput sa aiba dureri groaznice si a fost dusa la mai multe spitale, pana a ajuns sa fie internata si operata la spitalul din Tampa. Medicii au fost socati de ceea ce au descoperit si au anuntat autoritatile, care au inceput imediat investigatiile.

Injectie cu ciment si superglue pentru posterior bombat

A platit aproximativ 500 de euro pentru o «operatie» care ar fi putut s-o omoare. A avut dureri foarte mari in tot corpul si a plecat spre spital”, a spus un reprezentant al politiei din Florida.

Dupa ce au dat de urmele „doctoritei”, oamenii legii au constatat ca era vorba de fapt despre un barbat, Oneal Ron Morris, care este transsexual si se dadea drept femeie. Acesta este acuzat de practicarea medicinei fara licenta si a fost pus zilele trecute sub invinuire, desi intamplarea a avut loc in luna mai a acestui an.