O femeie a rămas „însărcinată” cu un calamar după o cină la restaurant!

De: Nicoleta Nicolae / 16.09.2015, 10:00

O femeie a rămas
O femeie din Coreea de Sud, în vârstă de 63 de ani, a trăit aventura vieţii ei, la propriu. Ea a ajuns "însărcinată" cu pui de calamar, după ce a consumat, într-un restaurant, un meniu cu fructe de mare care includea şi acest sortiment.

În timp ce mânca din platoul cu calamari şi alte fructe de mare, între care se afla şi o caracatiţă întreagă, femeia în vârstă de 63 de ani a început să aibă dureri ciudate şi puternice în toată cavitatea bucală.

Când a ajuns la spital, medicii au constatat că ea „rămăsese însărcinată” cu „12 pui de calamar”, după cum s-a precizat într-un raport bio-medical dat ulterior publicităţii de specialiştii Centrului Naţional pentru Informaţii din Biotehnologie, din Maryland şi citat de Daily Mail.

Când mâncase din fructele de mare, femeia mestecase şi sacii spermatofori ai creaturii, iar aceştia eliberaseră automat sperma care şi-a căutat mediul prielnic pentru a se încuiba.

Astfel, lichidul spermatic (spermatoforii) s-a răspândit în gura femeii şi s-a ataşat de limba, obrajii şi gingiile ei, unde a format mici săculeţi ca nişte chisturi, pe care ea le simţea ca fiind nişte gândaci chitinoşi.

Când medicii i-au făcut intervenţia chirurgicală au scos din gura femeii nu mai puţin de 12 spermatofori, potrivit raportului ştiinţific al specialiştilor.

Un caz asemănător a fost raportat  în Japonia, unde tot o femeie a mâncat caracatiţă crudă, ajungând tot la spital, unde i s-au extras sacii spermatofori, informează Daily Mail.