O femeie a slabit aproape 17 kilograme cu o dieta fast-food

Apropo.ro / 16.08.2005, 11:39
O femeie a slabit aproape 17 kilograme cu o dieta fast-food
O femeie din statul american North Carolina a reușit sa slabeasca simțitor mâncând doar produse fast-food, dupa ce a vazut un documentar în care consumul acelorași produse timp de o luna a avut efecte dezastruoase pentru sanatate, transmite The Scotsman în ediția sa

O femeie din statul american North Carolina a reușit sa slabeasca simțitor mâncând doar produse fast-food, dupa ce a vazut un documentar în care consumul acelorași produse timp de o luna a avut efecte dezastruoase pentru sanatate, transmite The Scotsman în ediția sa electronica.

Merab Morgan s-a simțit insultata dupa ce a vazut documentarul „Super Size Me”, realizat de Morgan Spurlock. Dupa parerea ei, acesta sugera ca persoanele supraponderale nu rezista tentației de a alege porțiile uriașe de la McDonald’s. Spurlock a consumat numai produse McDonald’s timp de o luna și nu a refuzat porțiile uriașe atunci când vânzatorii i le propuneau, criticând astfel implicit politica companiei. Rezultatele asupra organismului sau au fost dezatruoase.

Însa Merab Morgan, în vârsta de 35 de ani, a consumat exclusiv produse de la McDonald’s timp de 90 de zile, având grija sa nu depașeasca 1.400 de calorii zilnic și evitând cartofii prajiți. Ea a consumat exclusiv Big Mac, înghețate și salate, cheltuind în medie zece dolari pe zi pentru hrana, și susține ca în acest fel greutatea ei a scazut de la aproape 103 kilograme la puțin peste 86.

„M-am gândit ca împușc doi iepuri deodata: slabesc și le demonstrez adepților dietelor cu conținut mic de grasimi ca se înșala”, a declarat femeia.

Medicii recomanda evitarea alimentației prea bogate în grasimi, deoarece aceasta predispune la boli cardiovasculare, iar produsele fast-food sunt adesea criticate ca fiind nesanatoase.

Mediafax