O femeie ar putea fi executată pentru modul ORIBIL în care și-a ucis iubitul

De: Gabriela Voicu / 11.01.2013, 16:30
Jodi Arias, o femeie în vârstă de 32 de ani din California, și-a ucis cu sălbăticie iubitul cu doi ani mai tânăr și a fotografiat locul crimei.

Jodi Arias ar putea fi executată pentru că l-a înjunghiat, l-a împușcat în față și a încercat să îl decapiteze pe Travis Alexander, fostul ei iubit în vârstă de 30 de ani.

Gâtul lui Travis Alexander a fost tăiat de la o ureche la cealaltă, iar Jodi a fotografiat atât cadavrul cât și locul crimei, acoperit cu sângele victimei.

Deși inițial a negat orice acuzație, criminala în vârstă de 32 de ani din California, SUA, a recunoscut până la urmă că ea l-a măcelărit pe Travis. Ea a spus că iubitul ei fusese ucis de doi intruși care au pătruns în locuința acestuia, apoi a mărturisit că ea l-a omorât, declarând că a acționat în legitimă apărare pentru că acesta o bătea.

Jodi Arias

Apropiații bărbatului spun, însă, că Jodi era obsedată de Travis, care se despărțise de ea, și că și-a ieșit din minți când el și-a făcut altă iubită. Femeia își schimbase chiar și religia pentru acesta, devenind mormonă.

În iunie 2008, Jodi Arias a venit la Travis Alexander acasă și l-a surprins la duș, cu un cuțit și o armă. După ce l-a înjunghiat de 27 de ori, l-a împușcat în tâmplă și i-a tăiat gâtul de la o ureche la alta.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au recuperat din mașina de spălat aparatul cu care femeia fotografiase cadavrul și urmele oribilei crime.

Cadavrul lui Travis Alexander

Jodi s-a prezentat la proces miercuri, în Phoenix. Procurorii, care au cerut pedeapsa cu moartea în cazul ei, au precizat că deși Travis se despărțise de ea cu un an înaintea crimei, cei doi au continuat să se întâlnească pentru sex, iar gelozia femeii a dus la crimă.

Jodi Arias se consideră nevinovată și crede că va fi exonerată de juriu. Procesul va continua.