O femeie de 91 de ani a facut bungee jumping, de ziua ei (Video)

Apropo.ro / 14.10.2011, 15:27
O femeie de 91 de ani a facut bungee jumping, de ziua ei (Video)
O batrana a facut bungee jumping pentru a marca implinirea a 91 de ani. Super-bunicuta a fost incurajata de familie, prieteni si chiar jurnalisti.

O femeie din California a ales sa-si serbeze ziua de nastere intr-un mod inedit. In ziua cand a implinit 91 de ani, sarbatorita a facut bungee jumping.

Americanca Frances Gabe a sarit cu coarda elastica pentru prima data cand avea 82 de ani, dupa ce a scapat de cancer la colon, si de atunci, in fiecare an, isi serbeaza ziua de nastere practicand acest „sport extrem”.

Ea le-a spus jurnalistilor californieni ca saritura nu a presupus niciun pericol, recunoscand ca a devenit usor nervoasa pentru ca foarte multa lume s-a adunat sa o vada in actiune.

O bunica de 91 de ani a facut bungee jumping de pe tare.ro

Super-bunicuta a fost incurajata de familie, prieteni si de jurnalisti. Ea intentioneaza sa repete figura si anul viitor.

Si in Romania sunt „bunicute curajoase”! In luna iulie a acestui an, o brasoveanca a primit cadou, la aniversarea de 90 de ani, o cursa cu parapanta deasupra Branului.

Adina Muntz e o pensionara pasionata de sporturile extreme, motiv pentru care nepotul sau s-a gandit sa-i ofere un zbor de jumatate de ora.