O femeie inteligenta este o mireasa inteligenta!

Apropo.ro / 11.02.2009, 15:08
Inchirierea rochiei pentru nunta va face ca buzunarul tau sa aiba mai putin de pierdut.

Stirile si previziunile "apocaliptice" despre criza economica 2009 ne fac sa gandim la ce am putea sa renuntam, unde se pot face economii pentru a ne amortiza prabusirea financiara, acum cand se strange "latul".

Daca trecerea la becurile economice este preconizata pentru anul 2010 sau renuntarea la fumat in randul romanilor este doar un afis frumos de admirat, atunci ne intrebam …. ce masuri putem lua sau la ce suntem pregatiti sa renuntam pentru a face economii?

In materie de "beauty and style", ti-ai pus problema ca ar trebui sa reduci destul de mult bugetul pentru haine, cosmetice sau micile tale placeri in saloanele de infrumusetare?

Poate ar trebui sa cauti solutii de criza, adica magazine unde se gasesc haine, incaltaminte si accesorii la preturi rezonabile sau de inchiriat.

Criza financiara aproape instalata, si in tara noastra, face ca romancele sa nu mai priveasca cu ochi rai ideea de a purta o rochie de imprumut la ocazii speciale precum nunta, botez sau alte evenimente.

Magazinele de inchiriat rochii de mireasa au oferte bogate de unde poti sa iti alegi tinuta perfecta cu preturi incepand de la 190 de lei.

Inchirierea rochiei pentru nunta va face ca buzunarul tau sa aiba mai putin de pierdut.

Rochie de miresa

De exemplu, Agentia SmartBride inchiriaza rochii de mireasa, dar ofera si consultanta gratuita clientelor sale in alegerea tinutei in functie de personalitatea, caracterul acesteia si tematica nuntii.

Rochii albe, ivory, crem, rochii cu trena, rochii tip princess, rochii extravagante cu spatele gol, rochii cu trandafiri, dantele, pe toate le puteti gasi, la preturi cuprinse intre 190 si 490 lei, pe site-ul www.smartbride.ro.

In aceasta perioada de criza trebuie sa fiti realiste, practice si inteligente in alegerile voastre, de aceea deviza agentiei de inchiriere rochii de mireasa SmartBride este… "A smart women it’s a smart bride"!

VEZI AICI O GALERIE CU ROCHII DE MIREASA!

Rochie de miresa

Sursa Foto: smartbride.ro