O femeie își alăptează câinele pentru a se simți mamă „completă”

De: Gabriela Voicu / 18.10.2012, 14:00
O femeie își alăptează câinele pentru a se simți mamă
Terri Graham, o femeie în vârstă de 44 de ani din California, a început să-și alăpteze câinele în urmă cu doi ani. Află de ce!

Terri Graham (44 de ani), din California, are doi copii, dar nu a reușit să trăiască experiența maternă pe deplin pentru că nu și-a alăptat copiii. Pentru ca s-a simțit neîmplinită ca mamă, odată cu apariția în familie a unui cațeluș, ea a simtit că are ocazia să recupereze și a început să îl alăpteze pe Spider, cățelul în vârstă de 9 ani al fiicei sale.

Conform Huffington Post, femeia a acordat un interviu ediției britanice a publicației Closer, în care a vorbit despre experiența inedită. Ea spune că, deși unii o consideră nebună, va continua să-l alăpteze pe Spider cât timp acesta va avea nevoie, deoarece astfel îl ajută să trăiască sănătos, iar ea se va simți o mamă mai bună.

Terri Graham, intervievată de revista Closer

Un psiholog invitat de revista Closer pentru a-și exprima părerea vizavi de obiceiul lui Terri spune că femeia ar trebui să urmeze terapie specializată. Totuși, ceea ce face ea nu este atât de ciudat și de periculos precum alte activități care implică oameni și animalele. De exemplu, în 2010 un bărbat a fost arestat în Irlanda, după ce o femeie a murit din cauza unei reacții alergice apărute în urma contactului sexual cu câinele acestuia.