O femeie s-a îndrăgostit de bărbatul care a primit inima fratelui ei

De: Gabriela Voicu / 22.01.2014, 17:30
Povestea unui cuplu din SUA care a fost unit de un transplant de inimă face înconjurul lumii.

Connor Rabinowitz s-a îndrăgostit de sora bărbatului care i-a donat inima în 2004, după o intervenție chirurgicală salvatoare în cazul unei malformații congenitale. Tânărul, care avea 17 ani atunci, s-a simțit dator să mulțumească familiei donatoruluii pe nume Kellen Roberts și așa a ajuns să o întâlnească pe Erin, sora acestuia, de care s-a îndrăgostit la prima vedere.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Sentimentul a fost reciproc, dar cei doi au fost rezervați pentru că li se părea ciudat și dureros pentru familiile lor să înceapă o relație marcată de o astfel de istorie, dar și pentru că Rabinowitz este cu nouă ani mai mic decât Erin. Totuși, în 2010, Erin și Connor s-au regăsit prin Facebook și au decis să dea o șansă iubirii lor. 

Ei poartă la gât medalioane în formă de inimă inscripționate cu numele celor doi bărbați și cu cifra 552, reprezentând numărul transplantului de inimă realizat la spitalul în care a avut loc interveniția.

Familiile lor au primit inițial vestea cu reticență, dar apoi au considerat că apropierea celor doi a fost, într-un fel, mijlocită de Kellen.

Îndrăgostiții cred că relația lor va fi cu atât mai rezistentă cu cât îi leagă o poveste atât de emoționantă care s-a transformat totodată într-o celebrare a vieții lui Kellen.