O femeie s-a sinucis după o operație estetică

De: Gabriela Voicu / 27.09.2013, 17:30
O femeie s-a sinucis după o operație estetică
Britanica Victoria Meppen-Walter s-a sinucis după o operație aparent banală, prin care și-a îndepărtat o aluniță de pe frunte.

Britanica Victoria Meppen-Walter a fost găsită moartă de soțul său. Femeia lăsase un bilet în care a explicat ce a determinat-o să se sinucidă.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Fosta profesoară a suferit o operație estetică prin care și-a îndepărtat o aluniță de pe frunte, dar în urma procedurii ea a suferit complicații care au chinuit-o doi ani. Cicatricea nu se mai vindeca, fața era parțial roșie, iar femeia a fost obligată să poarte mereu un bandaj. În plus, ea avea arsuri cumplite pe față și pe gât.

Victoria Meppen-Walter 

În biletul găsit de soțul ei, Victoria explica „suferința interminabilă” prin care a trecut de când și-a făcut operația. Printre altele, ea l-a rugat pe soț ca numele chirurgului, pe care îl considera vinovat, să fie trecut pe piatra ei funerară. Femeia se plângea de dureri insuportabile pe față, gât și piept și a considerat că nu era corect ca soțul ei să sufere la rândul său din cauza problemelor ei. 

Fosta profesoară, în vârstă de 44 de ani, a fost găsita moartă în locuința ei din Heywood, Cheshire. Ea a murit din cauza unei supradoze de medicamente, după ce intrase în depresie din cauza operației. Inițial, soțul ei a fost reținut în baza suspiciunii de crimă, dar ulterior a fost eliberat. Chirurgul care a efectuat operația a declarat că femeia suferea de o formă de cancer de piele și a precizat că procedura în cazul ei a fost efectuată foarte bine.