O femeie și-a făcut album de nuntă după 30 de ani de la moartea soțului

De: Gabriela Voicu / 02.10.2012, 16:37
Chinezoaica Liu Fu, în vârstă de 76 de ani, s-a lăsat fotografiată atât ca mireasă cât și ca mire, pentru a realiza albumul de nuntă pe care nu l-a avut niciodată, după 30 de ani de la moartea soțului ei.

O fostă profesoară a îmbrăcat rochia de mireasă din nou, dar și costumul mirelui, pentru a fi fotografiată în ipostază dublă în propriul album de nuntă.

Pensionara a decis să fie protagonista unei ședințe foto profesioniste pentru albumul de nuntă pe care nu l-a avut niciodată, după 30 de ani de la moartea soțului ei.

Liu Fu, în vârstă de 76 de ani, a jucat atât rolul miresei cât și al mirelui, în cadrul sesiunii foto realizate la un studio din provincia Henan, China.

„Nu aveam mulți bani când ne-am căsătorit , așa că eu și soțul meu Feng am avut o ceremonie restrânsă și niciun album foto cu momentul respectiv”, a declarat Liu.

Liu Fu

Acum, ea s-a lăsat pe mâinile unei echipe de profesioniști mai multe ore pentru a-și pregăti machiajul, ținutele și coafura.

Femeia a purtat prima dată costum „împărătesc” pentru ipostaza de mire, apoi a fost îmbrăcată în gangster din anii ’20.

Ca mireasă, Liu a purtat ținute tradiționale și moderne, fiind încântată că a reușit în cele din urmă să-și împlinească visul.

Singurul regret al chinezoaicei este că soțul ei nu a fost acolo pentru a-i fi alături.