O femeie și-a surprins soțul de Crăciun cu un cadou memorabil după doi ani de la moartea ei

De: Gabriela Voicu / 27.12.2013, 14:00
O americancă din Iowa, care a murit în 2011 răpusă de cancer, a trimis familiei ei cadouri de dincolo de mormânt.

O americancă din Iowa, care a murit în 2011 răpusă de cancer, a trimis familiei ei cadouri de dincolo de mormânt.

Brenda Schmitz suferea de cancer ovarian în fază terminală și știa că va muri, așa că și-a instruit un prieten pentru a-i îndeplini trei dorințe postmortem: după ce soțul ei, David, va fi început o relație cu altă femeie, amicul Brendei avea sarcina de a oferi noii familii un Crăciun de neuitat.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

David și Jane

Brenda a scris în 2011 o scrisoare adresată unui post de radio din Des Moines care dedică o rubrică îndeplinirii dorințelor de Crăciun ale ascultătorilor, cerând ca soțul ei și noua lui iubită să primească în dar o excursie, iar femeia respectivă să mai fie răsfățată cu o ședință de spa. A treia dorință a Brendei a fost ca cei care au avut grijă de ea la spitalul în care fusese internată înainte de a muri să se bucure de o petrecere de Crăciun organizată special pentru ei.

David a izbucnit în lacrimi când a aflat ce cadou îi pregătise soția lui

Când David, soțul Brendei, s-a logodit anul acesta cu Jane, după doi ani de la moartea Brendei, amicul fostei lui soții a trimis postului de radio scrisoarea acesteia. Brenda a scris cât de mult o apreciază pe noua iubită a soțului ei pentru eforturile de a-i crește copiii și de a-i oferi lui David șansa de a fi din nou fericit, mulțumindu-i pentru tot ceea ce face. 

David și Brenda au patru copii, iar Jane are la rândul ei doi copii. Echipa de la radio a reușit să îndeplinească cele trei dorințe ale Brendei de Crăciun, iar David, Jane și copiii lor vor călători la Disney World din Florida.