O femeie vrea să se mărite cu Statuia Libertății

De: Gabriela Voicu / 05.03.2012, 18:15
O femeie vrea să se mărite cu Statuia Libertății
O britanică, în vârstă de 27 de ani, care este atrasă sexual de Statuia Libertății, colecționează replici ale monumentului și speră ca într-o zi să se mărite cu acesta.

Amanda Whittaker suferă de o boală care o determină să fie atrasă sexual de obiecte (objectum sexualis).

Statuia Libertății este cea mai recentă „cucerire” a tinerei, dupa ce în adolescență a avut o „aventură” cu un set de tobe.

Ea a declarat pentru The Sun: „Ea (Statuia Libertății) este iubita cu care am o relație la distanță și sunt fascinată de frumusețea sa. Alții sunt șocați că pot dezvolta sentimente pentru obiecte, însă mie mi se pare normal”.

Amanda Whittaker

La locuința sa din Leeds, Amanda are o colecție impresionantă de obiecte-replici ale statuii din SUA și mărturisește că s-a gândit de multe ori să se logodească cu faimosul monument, pe care îl alintă „Libby”.

Britanica a vizitat SUA de patru ori până în prezent, pentru a vedea statuia, și a declarat că a avut ocazia să îi sărute părul și să o mângâie.

Cazuri precum cel al Amandei au fost relatate tot mai des în presă, în ultimii ani. De exemplu, Eija-Riitta Berliner-Mauer, în vârstă de 54 de ani, s-a măritat cu Zidul Berlinului, în 1979.