O fetita de 3 ani a fost desfigurata de o fetita de 2 ani

De: Gabriela Voicu / 22.12.2011, 16:39
O fetita de 3 ani a fost desfigurata de o fetita de 2 ani
O fetita de 3 ani a fost umpluta de sange de o colega de cresa, care la doar 2 ani este recunoscuta pentru ca a mai batut 10 copii.

Katie Ann Guttridge, o fetita in varsta de 3 ani din Marea Britanie, a fost batuta si muscata de o colega de cresa, aparent fara motiv. Initial, parintii si doctorii au crezut ca micuta a fost atacata de un caine.

Fetita care a batut-o pe Katie Ann a fost poreclita „Chucky”, deoarece ar mai fi batut alti 10 copii, iar politia nu poate interveni, intrucat atacatoarea are doar 2 ani.

Mama micutei agresate, Clara Mackow, a declarat ca fiica ei a fost la un pas sa ramana oarba in urma agresiunii si a solicitat ca fetita-problema sa fie data afara de la gradinita.

Katie Ann Guttridge si mama ei

Nu mi-a venit sa cred cand mi-am vazut copilul. Avea buza plina de sange si ochiul invinetit. A trebuit sa o ducem imediat la spital, era atat de speriata incat nu mai vroia sa iasa din casa”, a spus mama micutei agresate.

Reprezentantii institutiei in care a avut loc incidentul si parintii fetitei violente au refuzat sa comenteze cele intamplate.