O fetiță de patru ani către fratele mai mic: „Trebuie să fii puțin mai tare” (Video)

Apropo.ro / 16.10.2012, 09:45
O fetiță de patru ani către fratele mai mic:
Discuția dintre o fetiță de patru ani și fratele ei mai mic cu doi ani a devenit viral pe internet.

O fetită din Marea Britanie în vârstă de patru ani poartă o discuție „matură” cu fratele ei mai mic cu doi ani decât ea. Înregistrarea video postată pe internet a devenit viral, lucru ce le-ar putea aduce bani frumoși în conturi părinților celor doi.

În doar câteva zile, filmarea a făcut senzație pe internet, atrăgând mai mult de 950.000 de vizualizări, dar și cereri de interviu din partea mai multor instituții de presă din Marea Britanie și din Statele Unite.

O’Donoghue și soția lui, Alex, au postat videoclipul marțea trecută, pe care l-au intitulat „Trebuie să fii puțin mai tare” („You Need to Toughen Up A Bit”) și pe care l-au descris ca fiind „din altă lume”.

Clipul îl arată pe Gabriel, în vârstă de doi ani, primind o lecție de la sora lui mai mare după ce a fost deja certat de tatăl lor pentru că scuipase un alt copil pe terenul de joacă.

Delilah a fost foarte promptă cu sfaturile de la soră de la frate, unele dintre ele părând să vină de la cineva mult mai mare de patru ani.

Voi continua să-ți amintesc că ai în jur de doi ani și le voi spune asta și prietenilor mei„, îl atenționează Delilah pe Gabriel. „Ai aproape trei ani, ar trebui să fii mai tare”, a continmuat fetița.

Citește mai multe detalii despre Cum își dojenește o fetiță de patru ani fratele mai mic, pe Mediafax.ro