O fetita de sapte ani a supravietuit unei impuscaturi in cap

Apropo.ro / 19.09.2011, 12:09
O fetita de sapte ani a supravietuit unei impuscaturi in cap
Un nou "miracol" a avut loc in China. O fetita de sapte ani a scapat cu viata dupa ce un muncitor a impuscat-o in cap. Afla mai multe!

O fetita de sapte ani din China a supravietuit ca prin minune, dupa ce a fost impuscata in cap cu un pistol de batut cuie.

Fetita se juca prin casa si se pare ca ii deranja pe muncitorii angajati de parintii ei sa renoveze casa, astfel ca unul dintre acestia a indreptat in gluma pistolul spre ea.

Barbatul spune ca a fost o joaca, insa totul s-a transformat intr-o tragedie: fetita, care statea jos, s-a ridicat speriata si s-a lovit cu capul de pistol. Probabil din greseala, muncitorul a apasat tragaciul.

„A inceput sa urle si am vazut ca are o gaura in cap si ca sangereaza. Tatal ei a dus-o imediat la spital”, a declarat mama fetitei.

O radiografie a relevat faptul ca un cui de 5 cm ii strapunsese in totalitate capul fetitei. Medicii au reusit, insa, sa il scoata.

„Din fericire, cuiul nu a strapuns artera care alimenteaza creierul. Daca vena era strapunsa, era foarte posibil ca fetita sa moara din cauza hemoragiei interne”, a declarat unul dintre doctori.

In China, „miracolele” sunt la ordinea zilei . Nu cu mult timp in urma, un chinez in varsta de 22 de ani a scapat cu viata dupa ce o bara din otel i-a strapuns craniul, in timp ce muncea la un atelier de constructii.