O fetiță din Liban „produce”, prin plâns, 7 pietre prețioase pe zi (Video)

Apropo.ro / 12.11.2012, 19:00
O fetiță din Liban
Hasnah Mohamed Meselmani a uimit medicii la doar 12 ani! Lacrimile ei se transformă în pietre prețioase.

Hasnah Mohamed Meselmani, 12 ani, scoate pângând șapte pietre prețioase pe zi. Lacrimile ei de cristal nu produc durere, dar a reușit să uimească specialiștii din întreaga lume.

Cristalele sunt ascuțite, dar fetița spune că nu simte nicio durere și nici nu îi zgârie ochii atunci când acestea ies.

Acest lucru i se întâmplă din 1996 și a devenit un caz popular în întreaga lume. Părinții, alături de medici, nu au reușit să găsească nicio explicație pentru acest fenomen ciudat, dar nu unic în lume.

Se zvonește că o figură îmbrăcată în alb i-a apărut micuței în vis, iar de atunci când plânge, îi ies cristale prin ochi.

Hasnah Mohamed Meselmani era în timpul orelor, la școală, când i s-a întâmplat acest lucru pentru prima dată. Ajunsă acasă, lacrimile de cristal au continuat să curgă. motiv pentru care părinții au dus-o la un oftalmolog. Nu au aflat nimic.

Cristalele au fost testate de către specialiștii din Arabia Saudită care au descoperit că sunt cât se poate de reale. Atunci, oficialitățile arabe au încercat să păstreze secretul oferind 50.000 de dolari părinților pentru tăcere.

Se pare că după acest incident, fetița nu a mai plâns cu lacrimi de cristal timp de câteva luni. Un magician a studiat fenomenul și a mărturisit că poate fi un truc bine realizat, ba chiar a demonstrat că se poate.