O fetiţă o face să plângă în hohote pe Lidia Buble: “M-a emoţionat foarte tare. Nu pot să vorbesc”

Apropo.ro / 28.06.2018, 11:03
O fetiţă o face să plângă în hohote pe Lidia Buble: “M-a emoţionat foarte tare. Nu pot să vorbesc”
Momente emoţionante, sâmbătă, 30 iunie, de la ora 20.00, în cea de-a treia ediţie a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru, la Antena 1. Denisa (12 ani), o fetiţă care trăieşte într-un centru de plasament din Dolhasca, judeţul Suceava, o va face să plângă în hohote pe Lidia Buble cu cântecul ei, şi îi va emoţiona la fel de tare pe ceilalţi doi juraţi, Pepe şi Dorian Popa.

Denisa provine dintr-o familie cu opt copii şi a fost abandonată de mama ei, pe când avea doar doi anişori. La trei ani, fetiţa  a fost dată în grija unor asistenţi maternali, însă la şapte ani a fost adusă înapoi în centrul de plasament, ca să fie aproape de surorile ei. Deşi are tot ce-i trebuie aici, Denisa spune că îi lipseşte dragostea de mamă.

Fetiţa este talentată la muzică, iar vocea ei a ajutat-o să facă faţă greutăţilor şi situaţiilor prin care a trebuit să treacă. Sâmbătă, la “Next Star”, Denisa îi va emoţiona foarte tare pe juraţi şi pe toţi cei prezenţi cu cântecul pe care-l va interpreta, dar şi cu un gest pe care-l va face, cu sprijinul prezentatorului Dan Negru.

M-a emoţionat foarte tare. Nu pot să vorbesc…”, spune Lidia, plângând, de la masa juriului.
Cu ce anume îi va emoţiona Denisa pe cei trei juraţi, dar şi cu ce surpriză va veni pentru ea Alexandru Arşinel, şi el originar din Dolhasca, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 30 iunie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

 

 

Tags: