O fostă câştigătoare Next Star, pe scena X Factor: “Visul meu este să ajung pe Broadway”

De: Cristiana Trifu / 17.09.2018, 12:21
O fostă câştigătoare Next Star, pe scena X Factor: “Visul meu este să ajung pe Broadway”
Doiniţa Ioniţă, fosta câştigătoare Next Star, este foarte sigură pe ea, conştientă de talentul pe care îl are şi îşi doreşte foarte mult să-şi mai împlinească un alt vis, acela de a câştiga X Factor.

Adolescenta din Râmnicu Sărat are mari ambiţii privind cariera ei muzicală şi pare să nu-i stea nimic în cale. După ce a câştigat show-ul de talente Next Star, ea a participat la numeroase alte concursuri, atât în ţară cât şi peste hotare.

”Am cântat la Festivalul de Film de la Cannes şi urmează să cânt în deschidere la Săptămâna Modei din New York. Am venit la X Factor cu speranţa că îl voi câştiga, chiar cred că pot. Iar apoi, visul meu cel mai mare este să ajung să cânt pe Broadway”, spune Doiniţa pe scena X Factor.

Doiniţa spune despre ea că poate atinge patru octave pe claviatură, dar nu se va lăsa până nu va ajunge să le poată atinge pe toate opt.
”Eu sper să pot duce toată claviatura. Ăsta îmi doresc şi asta îmi propun”, mărturiseşte Doiniţa Ioniţă spre surprinderea juraţilor X Factor.
Cum se va descurca adolescenta pe scena X Factor şi cum îşi va pune în valoare talentul, telepsectatorii vor vedea marţi, de la ora 20.00, la X Factor.