O fostă prezentatoare de la TVR are un business de sute de mii de euro

De: Cristiana Trifu / 15.12.2017, 14:33
O fostă prezentatoare de la TVR are un business de sute de mii de euro
O fostă prezentatoare de la TVR are un business de sute de mii de euro. Iată cum a reuşit! A părăsit o carieră în lumina reflectoarelor şi a pornit pe drumul antreprenoriatului mai mult în joacă.

Fosta prezentatoare TV mai face un pas în businessul său cu bijuterii, fondat în urmă cu cinci ani, iar „Malvensky” devine furnizor al Casei Regale a României.

Misiunea Malvensky este să traducă simboluri, tradiţii şi emoţii în aur şi pietre preţioase. „Obiectivul meu a fost şi rămâne să creez bijuterii cu însemnătate şi mesaj. Calitatea de furnizor al Casei Regale vine în perfectă armonie cu misiunea noastră. Istoria Malvensky prinde astfel noi valenţe cu prestanţă regală, graniţe îndepărtate şi binemeritata postură a excelenţei”, a mai spus antreprenoarea.

Malvina Cservenschi nu mai arată aşa! Schimbare majoră după ce s-a despărţit de iubit – FOTO

Calitatea de furnizor al Casei Regale se oferă pe o perioadă de trei ani, cu posibilitatea de prelungire. Firma vedetei, SC Malvensky Corporation S.R.L, i-a adus un profit de aproape 150.000 de euro anual. Iar Malvina pare că nu vrea să se oprească aici, ba chiar intenţionează să-şi prezinte bijuteriile şi la Hollywood.