O fostă prezentatoare tv, mărturisiri despre povestea de iubire dintre ea şi tatăl fetiţei sale

Apropo.ro / 05.06.2018, 10:31
O fostă prezentatoare tv, mărturisiri despre povestea de iubire dintre ea şi tatăl fetiţei sale
În ediţia de astăzi a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată de la ora 14.00, la Antena 1, Mirela Vaida va avea ca invitate două femei cunoscute de public, Zoia Alecu şi Roxana Vaşniuc, care îşi vor împărtăşi poveştile de viaţă.

Roxana şi Ionuţ s-au cunoscut în 2014. La scurtă vreme după ce au devenit iubiţi, Roxana a rămas însărcinată. Relaţia lor a fost frumoasă o bună bucată de vreme. După naşterea fetiţei însă, când Rose Marie avea doar 5 luni, în septembrie 2015, Roxana şi-a luat copilul şi a părăsit căminul conjugal.

Fosta prezentatoarea tv l-a părăsit pe Ionuţ, ca urmare a unei lungi perioade de tensiuni şi neînţelegeri. A urmat o împăcare şi o nouă ceartă între cei doi, ruptura definitivă petrecându-se în primăvara lui 2016. A urmat 1 an de despărţire în care în primă fază Roxana a apărut la tv şi a vorbit despre perioada prin care trecea. În tot acest timp, Ionuţ îşi vedea fetiţa doar în weekend. Încet, încet Roxana a început să treacă peste supărările pe care le avea şi l-a iertat pe Ionuţ. În toamna lui 2017 s-au împăcat. Cei doi spun că cea care i-a apropiat a fost fetiţa lor, Rose Marie.

O primă cerere în căsătorie a avut loc atunci când Roxana era însărcinată, însă acum cei doi au planuri de nuntă, chiar dacă relaţia lor este una cu năbădai, când certuri, când împăcări.

Tot astăzi, în platoul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, vine şi Zoia Alecu. Este o cântăreaţă, cantautoare, compozitoare şi textieră română de muzică folk şi rock. S-a lansat în anul 1973 ca artistă solo, fiind una dintre primele cantautoare din muzica folk autohtonă.
Zoia şi-a dorit mereu o o viaţă armonioasă de cuplu, dar, deşi a trecut prin două mariaje, această dorinţă nu i s-a îndeplinit.

Despre poveştile de iubire, dar şi despre greutăţile prin care Zoia Alecu şi Roxana Vaşniuc au trecut de-a lungul timpului, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, moderată de Mirela Vaida.

 

Tags: