O fotografie cu Claudia Schiffer, 250.000 de euro

Apropo.ro / 22.07.2004, 11:11
O fotografie cu Claudia Schiffer, 250.000 de euro
Publicarea unei fotografii a manechinului german Claudia Schiffer împreuna cu fiul sau, realizata în 2003, la Londra, imediat dupa un accident rutier, ar putea fi urmata de o amenda de 250.000 de euro, potrivit deciziei unui tribunal german, transmite AFP. Curtea de Apel

Publicarea unei fotografii a manechinului german Claudia Schiffer împreuna cu fiul sau, realizata în 2003, la Londra, imediat dupa un accident rutier, ar putea fi urmata de o amenda de 250.000 de euro, potrivit deciziei unui tribunal german, transmite AFP.

Curtea de Apel din Hamburg, nordul Germaniei, a dat cîștig de cauza top modelului în vîrsta de 33 de ani, estimînd ca fiul sau are dreptul la o protecție marita fața de paparazzi, a aratat avocatul lui Schiffer, Matthias Prinz.

Curtea a confirmnat astfel sentința data în prima instanța de un tribunal din Hamburg. Mai multe reviste germane au contestat, anul trecut, decizia care interzicea publicarea controversatei imagini.

Claudia Schiffer a fost fotografiata în compania fiului sau, Caspar, dupa un accident de circulație din care au scapat amîndoi teferi. Baiețelul Claudiei, în vîrsta de un an și jumatate, avea doar trei luni în acel moment.

Casatorita de peste doi ani cu producatorul britanic de cinema Matthew Vaughn, celebra blonda cu ochii albaștri așteapta un al doilea copil.

Mediafax

Tags: