O fugară, descoperită de polițiști după 37 de ani de la evadare

Apropo.ro / 10.02.2014, 14:00
O fugară, descoperită de polițiști după 37 de ani de la evadare
O femeie din SUA a fost prinsă de polițiști când se aștepta mai puțin... la 37 de ani după evadarea dintr-o închisoare din Michigan.

Judy Hayman, acum în vârstă de 60 de ani, a evadat dintr-o închisoare din Michigan în 1977. Petrecuse acolo doar opt luni din cei doi ani de pedeapsă primiți pentru tentativă de furt.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Autoritățile i-au pierdut urma, însă acum cazul a ajuns din nou pe biroul unui polițist dornic să facă ordine și disciplină. Cu ajutorul unor amprente de la FBI și cu date că femeia mai fusese reținută de poliția din San Diegă, ofițerul a ajuns pe urmele ei.

„Când am bătut la ușă, femeia care ne-a deschis s-a prezentat ca fiind Jamie Lewis. În realitate, nu acesta era numele ei”.

Potrivit politisților, aceasta era doar una dintre identitățile false pe care femeia le folosea. „Avea niște documente oficiale cu care încerca să ne convingă că nu este persoana pe care o căutam”, spune un polițist.

Femeia a fost reținută și va rămâne în arestul poliției până va fi extradată în statul Michigan. Autoritățile de acolo vor decide dacă se va întoarce după gratii și pentru cât timp.