O glumă transformată în realitate a făcut fericiți locuitorii unui orășel din Alaska

De: Marian Andrei / 03.07.2012, 18:50
O glumă transformată în realitate a făcut fericiți locuitorii unui orășel din Alaska
Cei 6.200 de locuitori ai orășelului Bethel, din Alaska, știau cum arată puișorii de la KFC, burgerii de la McDonald's sau taco de la Taco Bell, doar le văzuseră de nenumărate ori în reclamele prezentate la televizor.

Despre gust, însă… cel mai apropiat fast-food se află la 650 de kilometri iar biletul de avion până acolo este 500 de dolari.

Așa că au fost în culmea fericirii când în oraș au apărut pliante care anunțau iminenta deschidere a unui restaurant Taco Bell în localitate.

Bucuria lor s-a transformat subit în dezamăgire atunci când au aflat că pliantele au fost o farsă facută unui vecin de-al lor, al cărui număr de telefon a fost trecut la rubrica de contact.

Deznodământul a fost, în cele din urmă, fericit, pentru că, în urma mediatizării cazului, oficialii Taco Bell au decis să „facă cinste”, weekendul trecut , locuitorilor din Bethel cu 10.000 de taco, lanțul de magazine având capacitatea să hrănească grupuri mari de oameni aflați în zone îndepărtate.

„Dacă putem hrăni oamenii din Afganistan și pe cei din Irak, de ce nu am putea face același lucru și pentru cei din Bethel” a afirmat retoric presedintele Taco Bell, Greg Creed, care a evitat însă orice discuție despre costuri.