O gravidă a supraviețuit după ce a fost arsă și împușcată

De: Gabriela Voicu / 29.05.2012, 15:00
O gravidă a supraviețuit după ce a fost arsă și împușcată
O americancă gravidă în luna a noua a fost la un pas de moarte după ce, aparent, fostul ei iubit a aranjat să fie ucisă.

O americancă gravidă în luna a noua a trecut prin clipe de coșmar, după ce un bărbat a legat-o cu bandă adezivă, i-a dat foc și a împușcat-o.

Ca prin miracol, femeia, în vârstă de 22 de ani, a reușit să se salveze și a ajuns la un spital unde a primit îngrijirile medicale necesare.

Sâmbătă dimineața, tânăra și-a condus fostul iubit, despre care se spune că ar fi tatăl copilului, până la casa actualei iubite a acestuia. Acolo, un bărbat a închis-o în garaj, i-a pus arma la tâmplă și i-a legat mâinile și picioarele cu bandă adezivă.

Deși tânăra nu știe cine este bărbatul, își amintește o voce masculină care i-ar fi spus: „Știi de ce se întâmplă toate astea”.

Ea s-a prefăcut moartă, așa că atacatorul a plecat, lăsând în urmă mașina. După ce a rămas singură, tânăra s-a urcat în vehicul și a mers la cea mai apropiată benzinărie, unde a cerut ajutorul angajaților.

Femeia are arsuri pe spate și pe cap și se află în stare gravă, relatează un post american de televiziune. Glonțul nu a atins niciun organ vital. Copilul a supraviețuit și este sănătos, spun doctorii.

În timp ce victima spune că fostul ei iubit a fost martor la răpire, însă n-a făcut nimic pentru a o ajuta, el susține că dormea și că nu știe nimic despre atac. Totuși, polițiștii l-au arestat și este considerat suspect în acest caz.

Anchetatorii consideră că motivul pentru care a fost atacată femeia este că fostul ei iubit nu a vrut copilul lor. Se pare că polițiștii au reușit să-l identifice și pe atacator.