O haită de lupi cehi, ”actori” în ultimul episod al serialului ”Băieţi de oraş”

Apropo.ro / 25.07.2018, 11:11
O haită de lupi cehi, ”actori” în ultimul episod al serialului ”Băieţi de oraş”
”Dispariţia, episodul opt al serialului de comedie ”Băieţi de oraş” şi ultimul din acest sezon, va fi difuzat duminică seara, de la ora 22.00, la Antena 1 şi este unul plin de surprize pentru telespectatori.

Mihai Bendeac, Vlad Drăgulin şi echipa ”Băieţi de oraş” au filmat alături de Aky, Chaos şi alţi câţiva lupi cehi, pe Transfăgăraşan. Câinii-lup au avut roluri extraordinare, Roby Roberto şi Malone trecând prin situaţii limită alături de aceştia. Patrupedepele au muncit alături de actori în condiţii extreme, la -20 de grade Celsius şi zăpadă ce atingea şi un metru înălţime.

”Fiecare rol trebuie să aibă oarecum o execuţie spontană, ceea ce face diferenţa între un câine actor şi unul care beneficiază doar de un dresaj obişnuit. Cel care s-a bucurat cel mai tare de compania acestor câini-lup a fost chiar Mihai Bendeac, care nu s-a sfiit să-şi arate afecţiunea pentru ei”, mărturiseşte Mihai Nae, dresorul patrupedelor.
La ce provocări vor fi nevoiţi să facă faţă protagoniştii serialului şi ce aventuri pline de umor, dar şi de imprevizibil vor trăi aceştia, telespectatorii vor vedea în cadrului ultimului episod al serialului ”Băieţi de oraş”, difuzat duminică, de la ora 22.00, la Antena 1.

Tags: