O iei de nevasta, primesti un Jeep!

Apropo.ro / 09.07.2009, 17:52
O iei de nevasta, primesti un Jeep!
Un anunt matrimonial face furori in Salt Lake City, o femeie oferind o masina de teren celui care o va lua de sotie

"Actioneaza acum, este o oferta unica!", asa incepe anuntul matrimonial al unei femei in varsta de 39 de ani din Salt Lake City, statul Utah (SUA).

Oferta despre care vorbeste "domnisoara" in cauza este intr-adevar irezistibila, deoarece, pe langa un mariaj cu respectiva, cel care se incumeta va primi si o masina de teren, mai exact un Jeep Wrangler, cu 22 de ani mai tanar decat ofertanta.

Masina este descrisa detaliat de femeie, care nu ezita sa se prezinte drept o mare amatoare de sport, o fiinta cu un bun simt al umorului, muncitoare si extrem de descurcareata si iubitoare cu copiii.

In finalul anuntului postat online de americanca exista si sectiunea "termeni si conditii", fara a caror indeplinire doritorii se pot linge pe bot de masina:

1. Mariajul sa dureze cel putin 5 ani

2. Jeep-ul nu trebuie sa se simta neglijat. Periodic, acesta trebuie dus la plimbare in zona Moab, iar alaturi de Jeep, in excursii trebuie sa fie, obligatoriu, si doamna!

3. Un ATV Honda 400EX (n.a. probabil duduia si-a dat seama ca daca se supara sotul trebuie sa aiba si ea cu sa se deplaseze prin oras)

4. Luna de miere it’s a must!

Doritorii o pot contacta pe "domnisoara" la [email protected]. Ce ziceti, va bagati?