O indiancă s-a căsătorit cu cinci bărbați, toți frați

Apropo.ro / 19.03.2013, 17:15
O indiancă s-a căsătorit cu cinci bărbați, toți frați
O tânără din India a urmat tradiția familiei și s-a căsătorit cu cinci bărbați, care sunt și frați.

La 21 de ani, Rajo Verma a devenit soția a cinci bărbați, toți frați, după cum cere tradiția în familia lor.

Tradiția din satul Dehradun, nordul Indiei, cere ca femeia să se căsătorească cu toți frații primului ei soț. Să spunem că în acest caz a avut noroc, fiind vorba de un număr mai mic.

Rajo spune că nu favorizează pe nici unul dintre ei. În fiecare seară, indianca se culcă cu câte un alt soț, iar dilema ei cea mai mare, acum, este că nu știe care dintre ei este și tatăl copilului pe care îl are, iar dacă ar ști nu ar avea vopie să spună.

Rajo s-a căsătorit prima dată cu Guddu, o nuntă hindu aranjată cu ani în urmă. Au urmat apoi nunțile cu Baiju, 32 ani, Sant Ram, 28 ani, Gopal, 26 ani, și Dinesh, 19 ani. Cu toții trăiesc într-o casă, fără paturi, doar cu pături pe jos pentru momentele de odihnă și de iubire.

Cu toții suntem o familie fericită. Nu sunt gelos pentru că fiecare dintre noi face sex cu ea„, spune soțul oficial – Guddu.

Poliandria pare o tradiție bizară, dar unii dintre ei încă o respectă, tocmai pentru a se păstra pământurile și averea în familie. Acest lucru este întâlnit în zonele dominate de bărbați.

Practica poliandriei se spune că ar avea originile în povestea veche indiană Mahabharata, unde fiica regelui de Pancha s-a căsătorit cu cinci frați.