O îndrăgită actriţă, dezvăluire cutremurătoare”: ”Mi s-a spus că am o boală incurabilă”

De: Cristiana Trifu / 08.01.2018, 10:56
O îndrăgită actriţă, dezvăluire cutremurătoare”: ”Mi s-a spus că am o boală incurabilă”
Îndrăgita actriţă trece ”Dincolo de aparenţe” împreună cu Florentina Fântânaru, astãzi, de la ora 13:00, la Antena Stars şi vorbeşte despre frumuseţea meseriei pe care o practică, dar şi despre felul în care reuşeşte să-şi păstreze o gândire pozitivă indiferent de greutăţile prin care trece.

Nataşa Raab a dezvăluit că, de curând, a primit un diagnostic crunt. Cu toate acestea, pentru că soţul ei a susţinut-o, a reuşit să treacă cu bine peste această cumpănă din viaţa ei, deşi nu i-a fost deloc uşor.

”Am avut un moment în care mi s-a spus că am o boală incurabilă şi… am tratat-o ca pe o bătătură. Sigur, au fost momente în care am fost disperată, dar am avut parte de soţul meu care a fost alături de mine. Aşa cum sunt şi eu alături de el. Bunătatea şi credinţa în bine, în mai bine,  te face să fii puternic şi că mergi mai departe.  Eu am o vorbă, aceea că răutatea te smochineşte.  Cel mai greu gând este acela că ai putea să fii o povară pentru ceilalţi. Cred că oamenilor nu le este frică de moarte, ci de felul cum mor”, declară Nataşa Raab.