O îndrăgită actriţă, veste cumplită:”O femeie din 8 suferă de cancer la sân. Astăzi, sunt eu”

De: Cristiana Trifu / 29.09.2017, 13:52
O îndrăgită actriţă, veste cumplită:
Mai multe celebrităţi au ales, în ultimii ani, să facă public faptul că suferă de cancer la sân. În 2013, Angelina Jolie a dezvăluit că a suferit o mastectomie dublă pentru a preveni orice risc de cancer, întrucât ştia că în cazul ei există un risc ridicat din cauza eredităţii sale.

Actriţa americană Julia Louis-Dreyfus, cunoscută pentru rolurile sale în serialele televizate „Veep” şi „Seinfeld”, a anunţat joi că a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Cât câştigau actorii din “Seinfeld” pentru fiecare replică rostită

Elaine din „Seinfeld” a pozat nud la 53 de ani

„O femeie din opt suferă de cancer la sân. Astăzi, sunt eu”, a postat pe Twitter actriţa de 56 de ani.

„Vestea bună este că pot conta pe cel mai magnific cerc familial şi de prieteni de susţinere şi de atenţie, precum şi pe o asigurare de sănătate fantastică prin intermediul sindicatului din care fac parte”, a adăugat ea.

„Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase, deci să ne luptăm împotriva tuturor formelor de cancer şi să facem din asigurarea medicală universală o realitate”, a mai scris actriţa.

Sistemul de sănătate american leagă, în cazul majorităţii americanilor, asigurarea de locul de muncă, existând puternice disparităţi.