O insulă pentru inima lui Paris

Apropo.ro / 18.08.2009, 22:10
O insulă pentru inima lui Paris
Nu e uşor să cucereşti o femeie, darămite cînd e vorba despre o “prinţesă” a showbiz-ului. Cum florile şi bomboanele de ciocolată par nişte opţiuni depăşite pentru pretenţiile lui Paris Hilton, fostul ei iubit a pus la bătaie o avere pentru a o recuceri.

Cu o aşa miză, Doug Reinhardt nu s-a dat înlături de la nici o cheltuială, oricît de mare, ba chiar am putea spune că s-a dat peste cap pentru a se asigura că a reintrat în graţiile capricioasei Paris. După cîteva zile romantice petrecute în Bora Bora, unde au sărbătorit reîmpăcarea lor, Doug a plusat cu încă o vacanţă-surpriză: a închiriat o insulă din arhipelagul Fiji.

El a apelat la serviciile unei agenţii de turism exclusiviste, care pune la dispoziţia clienţilor săi posibilitatea de a petrece un sejur absolut intim în Wadigi, o insuliţă ascunsă discret în grupul de insule Mamanuca din Oceania, aflată la doar 10 minute de zbor cu elicopterul de aeroportul Nadi, din Fiji. Evident, serviciile oferite sînt de 5 stele: pe lîngă cazarea într-o vilă de lux, cu vedere la ocean, piscina privată, două plaje pustii şI propria “lagună albastră”, fiecărui client îi stau la dispoziţie doi bucătari, un valet, o menajeră şi o ambarcaţiune, cu tot cu căpitan. Pachetul poate include şi scufundări, pescuit, călărie, vizitarea locului unde a fost filmată producţia “Castaway”, paraşutism şi surf.

În afară de scurte reprize de scufundări, îndrăgostiţii n-au avut timp şi pentru activităţile extra, mulţumindu-se cu hîrjoneala în apă, leneveala pe nisip şi momentele de intimidate. În tot acest timp, Paris şi-a ţinut la curent prietenii de noua sa escapadă, prin intermediul reţelei de socializare Twitter: “Ador insula Wadigi, e un loc fantastic. E un adevărat paradis… foarte frumos şi privat, un loc perfect pentru vacanţă. E o zi minunată! Am găsit multe scoici pe plajă, iar apa oceanului este foarte caldă şi limpede. Am parte de cele mai frumoase clipe din viaţa mea!”. Ţinînd cont de superlative, efortul lui Doug pare să fi dat roade.