O ispită de la ”Insula Iubirii” vrea să se angajeze în ”Băieţi de oraş”

De: Cristiana Trifu / 07.11.2017, 14:27
O ispită de la ”Insula Iubirii” vrea să se angajeze în ”Băieţi de oraş”
Surprizele se ţin lanţ în cel de-al optulea episod al îndrăgitului serial ”Băieţi de oraş”, difuzat miercuri, de la 21.15, la Antena 1. Maria Ilioiu, cunoscută de telespectatori drept una dintre seducătoarele ispite de la ”Insula Iubirii”, va apărea într-un scheci alături de alte tinere dornice să obţină un job într-un club.

Roby Roberto şi prietenii săi, Malone şi Dorian, împreună cu iubitele lor vor face orice le stă în putinţă pentru a reuşi în afaceri, aşa că vor transforma restaurantul pe care l-au închiriat într-un club exclusivist, dorindu-şi să fie de departe cel mai fiţos local din ţară. Aşadar, Gina organizează un casting pentru a alege cele mai sexy fete, iar Maria Ilioiu, ispita de la ”Insula Iiubirii” este una dintre ele.

Dacă Maria va trece cu brio de interviul organizat de Gina, Daniela şi Renatta şi dacă Roby Roberto şi Dorian vor reuşi să-l salveze pe Malone de cămătarii de la care au luat bani pentru a-şi deschide afacerea, telespectatorii vor vedea miercuri seara, de la 21.15, la Antena 1.