O jacheta a lui John Lennon va fi scoasa la licitație

Apropo.ro / 21.11.2006, 12:00
O jacheta a lui John Lennon va fi scoasa la licitație
O jacheta care a fost purtata de John Lennon, celebrul membru al trupei Beatles, va fi scoasa la licitație la Londra, la sfârșitul lunii noiembrie, informeaza mirror.co.uk. Jacheta este pictata de mâna și a fost realizata special pentru John Lennon în 1967. Obiectul de

O jacheta care a fost purtata de John Lennon, celebrul membru al trupei Beatles, va fi scoasa la licitație la Londra, la sfârșitul lunii noiembrie, informeaza mirror.co.uk.

Jacheta este pictata de mâna și a fost realizata special pentru John Lennon în 1967. Obiectul de îmbracaminte a fost evaluat de specialiști la suma de 66.000 de euro.

Alaturi de jacheta, la licitație va mai fi scoasa o chitara la care a cântat un alt membru al celebrei trupe, George Harrison, evaluata la 147.000 de euro.

George Harrison cânta la aceasta chitara, marca Maton MS500 Mastersound, în 1963, când a fost lansat albumul de debut „Please, Please Me”.

Între cele 300 de obiecte care vor fi scoase la licitație la Londra, pe 30 noiembrie, se mai numara camașa gri favorita a lui Lennon oferita unui fan. Camașa a fost evaluata la suma de 11.000 de euro.

Mediafax