O Jogo: Niculae joaca pentru prelungirea contractului

Apropo.ro / 23.02.2005, 10:36
O Jogo: Niculae joaca pentru prelungirea contractului
Cotidianul O Jogo scrie, în ediția sa de luni, ca atacantul Marius Niculae, revenit pe teren dupa o absența de cinci luni, joaca pentru a-și justifica o eventuala prelungire a contractului cu Sporting Lisabona. "Niculae a revenit la Sporting pentru a doua oara în

Cotidianul O Jogo scrie, în ediția sa de luni, ca atacantul Marius Niculae, revenit pe teren dupa o absența de cinci luni, joaca pentru a-și justifica o eventuala prelungire a contractului cu Sporting Lisabona.

„Niculae a revenit la Sporting pentru a doua oara în acest sezon, intrînd pe teren din postura de rezerva. Aflat la finalul contractului, atacantul român are acum la dispoziție trei luni pentru a demonstra ca merita sa ramîna la Alvalade”, scrie O Jogo.

Sursa menționata noteaza ca Niculae, transferat la Sporting în sezonul 2001/2002, atunci cînd a sosit și tehnicianul Ladislau Boloni, a trait un adevarat calvar din cauza accidentarilor foarte dese.

„El a avut un bun început de campionat, însa s-a accidentat în decembrie 2001 și nu a mai reușit sa revina la adevarata valoare și sa-și mențina locul în echipa. Desele accidentari l-au împiedicat sa se afirme. Aparițiile lui Nicu au devenit sporadice, iar cînd se parea ca lucrurile revin la normal, s-a accidentat din nou”, scrie O Jogo.

Publicația portugheza subliniaza ca Niculae a reușit sa cîștige în fața lui Mota și Pinilla, el fiind preferat de antrenorul Jose Peseiro pentru a fi introdus în jocul cu Leiria, unde a intrat pe teren în minutul 81.

„Dupa cinci luni de absența, Niculae a revenit și, dupa cum s-a mișcat în teren, a lasat de înțeles ca problemele fizice ar fi parte din trecut. El a reușit sa-i convinga pe antrenori de utilitatea sa. Principala provocare pentru el va fi sa demonstreze ca poate fi o opțiune pentru viitor. Daca Niculae va demonstra ca probleme fizice aparțin trecutului și ca este dispus sa-și prelungeasca înțelegerea în bazele actuale, viitorul sau pe Alvalade poate fi asigurat”, scrie O Jogo.

Mediafax