„O jumătate de litru de urină băută pe zi mă ține sănătoasă. Și e delicioasă!”

De: Marian Andrei / 04.10.2013, 16:00
Cât de departe ai merge pentru a avea o sănătate perfectă? Ai putea să-ți bei propria urină? Ei bine, Sylvia Chandler afirmă că face acest lucru de 20 de ani, ceea ce o menține sănătoasă și în formă!

Sylvia Chandler susține că propria urină este elixirul care i-a permis să-și mențină aspectul și tonusul tineresc până la vărsta de 53 de ani. Mai mult femeia susține că în ultimii 10 ani nu a mers nici măcar o dată la medic.

Pentru vremea în București și în alte orașe, consultă vremea apropo

„Faptul că îmi beau propria urină mă menține sănătoasă și plină de energie. Și tânără – bărbații sunt surprinși când află ce vârstă am!”

„Beau un pahar de urină în fiecare dimineață, și încă două pe parcursul zilei” a spus Sylvia, care a adăugat că folosește același lichid și ca să-și spele părul și să-și hidrateze fața.

Sylvia Chandler vorbind despre beneficiile terapiei cu urină, în Bristol, în 2011

Mamă a doi copii, Sylvia este o ferventă susținătoare a terapiei cu urină, ea deschizându-și chiar și un magazin cu „produse naturale alternative” în Birmingham.

Comentând afirmațiile Sylviei, doctorul Rob Hicks a spus că „foarte mulți oameni, de foarte mult timp, clamează beneficiile acestei terapii, dar nu există niciun suport științific în spatele acestor afirmații . Rinichii reprezintă un sistem foarte eficient de filtrare, eliminând tot ceea ce organismul nu are nevoie, însă pare contraproductiv să întroduci în corp ceea ce el tocmai a eliminat”.