O jurnalistă rămâne topless în timpul unui interviu (Video)

De: Gabriela Voicu / 27.08.2013, 13:30
O jurnalistă rămâne topless în timpul unui interviu (Video)
Un primar canadian a rămas fără cuvinte după ce o jurnalistă căreia îi acorda un interviu s-a dezbrăcat în fața lui.

Un primar a rămas fără cuvinte după ce o jurnalistă căreia îi acorda un interviu s-a dezbrăcat în fața lui și i-a arătat sânii.

Politicianul canadian Walter Gray din Kelowna a acceptat să răspundă întrebărilor jurnalistei Lori Welbourne, care a dorit să afle de la el dacă este legal ca femeile să își expună sânii în public, în orașul canadian, înaintea evenimentului internațional Go Topeless Day, dedicat femeilor care doresc să iasă în public topless. Evenimentul anual a avut loc dumincă, o mulțime de femei ieșind pe străzile mai multor orașe americane.

Primarul a rămas șocat când dintr-o dată femeia și-a scos bluza și a rămas cu sânii descoperiți în fața lui, imediat după ce l-a întrebat ce s-ar întâmpla în cazul în care ea ar face acest lucru. Gray nu a mai reușit să formuleze răspunsul, pentru că femeia l-a rugat să îi țină microfonul și s-a dezbrăcat.

După ce Gray și-a revenit, el a reușit să încheie interviul, iar mai târziu i-a spus jurnalistei că este legal ca femeile să rămână topless în public.