O Kia mai picanta

Apropo.ro / 28.05.2007, 09:45
O Kia mai picanta
Modelul coreean de clasa mica a suferit mici modificari menite a înviora vânzarile cu o aroma de masina tinereasca si distractiva. Deși Picanto a fost primul model al coreenilor de la Kia în clasa mica, acesta a înregistrat un succes enorm la vânzari, peste 250.000 de modele

Galerie foto Modelul coreean de clasa mica a suferit mici modificari menite a înviora vânzarile cu o aroma de masina tinereasca si distractiva.

Deși Picanto a fost primul model al coreenilor de la Kia în clasa mica, acesta a înregistrat un succes enorm la vânzari, peste 250.000 de modele fiind comercializate în Europa. Faceliftul vine sa-i aduca un nou aspect, întinerit și draguț, cu doua spoilere ce au crescut în dimensiuni, marind lungimea mașinii cu 4 cm. Formele exterioare au fost rotunjite, rezultând un design mai apropiat de noua imagine Kia promovata în Europa.

Interiorul vine în 5 noi culori, cu un sistem audio împrumutat de la ceeÂ’d, inclusiv posibilitatea de conectivitate cu iPod și prin mufa USB. Direcția asistata a fost înlocuita complet cu un model mai nou iar calitatea materialelor a fost îmbunatațita. În privința motorizarilor nu exista nici o noutate, în ciuda acestui fapt oficialli coreeni sperând totuși la vânzari de 90.000 de exemplare pe an. Lansarea oficiala va avea loc la începutul lunii iunie la Salonul Auto de la Barcelona.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: