O-la-la, Andra este profesoara de muzica!

Apropo.ro / 09.03.2009, 14:30
Artista este licentiata in pedagogie muzicala si crede ca la un moment dat va tine altora lectii despre muzica.

Andra, prezentatoarea show-ului "O-la-la" de la Pro Tv si-a dat licenta si a si luat-o, cu nota mare: 9,30.

Artista este acum licentiata in pedagogie muzicala si crede ca la un moment dat va veni si clipa cand va tine altora lectii despre muzica.

"Acum am posibilitatea ca, intr-o zi, sa ma pot dedica si laturii pedagogice.

Stiu ca acest moment va veni si ma gandesc cu bucurie la viitorii mei elevi, carora vreau sa le transmit pasiunea mea pentru muzica”, spune artista.

andra

Despre examenul de licenta, pe care l-a sustinut la Facultatea de Pedagogie Muzicala din cadrul Universitatii "Spiru Haret", Andra povesteste ca s-a lasat cu emotii … constructive: "Pentru examenul de licenta trebuie sa te pregatesti chiar de cand ai inceput o facultate, daca ti-e limpede unde vrei sa ajungi. Eu m-am documentat si-n anii trecuti, dar anul cel mai dificil a fost cel trecut, cand, pe masura ce se apropia data examenului, aveam senzatia ca nu voi parcurge niciodata toata bibliografia. Am avut emotii pana sa inceapa examenul. Dar, treptat, m-am linistit si mi-am recapatat increderea in mine."

Ce mai urmeaza acum pentru eleva Andra? Poate un master, dupa cum ea insasi marturiseste: "Cu scoala poti termina, cu invatatul insa, niciodata. Vreau sa ma inscriu la masterat, dar asta se va intampla în septembrie."

Andra

Â