O-la-la de Anul Nou

Apropo.ro / 22.12.2008, 00:00
O-la-la de Anul Nou
Pe 31 decembrie, la PRO TV, telespectatorii vor intra în noul an pregătiţi de distracţie, cîntec şi voie bună - şi asta pentru că îşi vor face încălzirea la “O-la-la” cu un karaoke exploziv alături de Andra şi cinci vedete îndrăgite de toţi românii.

Stela Popescu, Romică Ţociu, Gina Pistol, Pavel Bartoş şi Alex Velea se duelează în versuri ghicite, dar se şi distrează în platoul emisiunii “O-la-la” ca la o petrecere cu prietenii. ”Să-mi suflaţi şi mie, vă rog”, spun în cor Romică Ţociu şi Pavel Bartoş către Stela Popescu, care pare mai pregătită decît toţi la versuri, dar şi la glume.

Pavel şi Romică o iau în vizor pe Gina Pistol, astfel că, între două versuri cîn­tate, Ţociu o mai măsoară din priviri pe frumoasa sa contracandidată la trofeul ”O-la-la”. De altfel, comicul stîr­neş­te ropote de aplauze în timp ce cîntă “M-a făcut mama oltean”, melo­die pe care i-o dedică lui Măruţă.

Bartoş se hotărăşte să împărtăşească publicului refrenul pe care i-l cînta mama lui în copilărie: “Pavele, Pavele”; Stela Popescu va cînta o romanţă, Alex Velea – o piesă de-a lui, iar Gina Pistol, mai timidă la început, va încerca totuşi o melodie populară.

Costumaţi de ocazie şi accesorizaţi cu ochelari sau măşti trăsnite, vedetele rîd copios, dar şi fredonează versuri ale unor piese celebre şi festive. Pe lîngă urări de “La mulţi ani” şi chiote de veselie, Andra îl va avea ca invitat special în platoul emisiunii pe Marcel Pavel, cu care va face un duet de zile mari.